Despre noi

Firma noastră

IDEL INNOVATION S.R.L. este o firmă de consultanță care face parte dintr-un grup de întreprinderi specializate în gestionarea fondurilor europene, training, noile tehnoloogii, societatea informaţională şi servicii de inginerie, fiind implicată în dezvoltarea inovației sociale. Este formată din peste 400 de profesionişti înalt calificaţi şi dedicaţi clienţilor noştri.

Perspectiva noastră

Este cea de a continua să fim printre primele firme din sectorul consultanței, contribuind cu soluții integrate la adresa administraţiei publice, întreprinderilor, entităților sociale, întreprinderilor de dezvoltare locală şi cetăţenilor în general, asigurând un sprijin în cadrul ciclului complet al proiectelor.

 

Misiunea noastră

Este cea de a ne ajuta clienţii să-şi transforme cu succes proiectele în realitate, schimbând conceptul de consultanță tradițional, mizând pe INOVAŢIE, FLEXIBILITATE, APROPIERE, IMPLICARE, OBIECTIVE ŞI MONITORIZARE.

 

Angajamentul nostru

IDEL INNOVATION S.R.L. pune la dispoziția clienților săi soluții inovatoare care satisfac exigențele pieței în cadrul diferitelor sectoare și care permit transformarea ideilor lor în realități de succes.

Angajarea noastră față de clienți se bazează pe calitate și încredere. Dispunem de unelte pentru obținerea obiectivelor, adaptabilitate fiecărui proiect și oferim toată experiența și profesionalismul nostru o dată cu fiecare acțiune în parte pe care o gestionăm.

 

Întreprindere Angajată din punct de vedere Social

În IDEL INNOVATION S.R.L. suntem convinşi de faptul că misiunea nu ține numai de obținerea beneficiilor economice, fiind necesară integrarea aspectelor etice, de respect față de persoane și teritoriu.

Din această angajare reiese ideea, împărtăşită atât de către echipa de conducere cât şi de angajaţi, de a încorpora răspunderea social corporativă în structura noastră, promovând în acest fel un spațiu de muncă promițător și motivator.

 

Valoarea Noastră Adăugată

Prin experienţa noastră, oferim Administraţiei Publice o perspectivă inovatoare: cooperare prin rețelele de agenți local și stimularea asocierilor dintre agenții sociali, ca fiind aceasta o mai bună strategie de acces la finanțarea europeană.

Succesul firmei în planificarea și managementul proiectelor europene rezultă din combinarea următorilor trei factori:

  • Capacitatea de a proiecta acțiuni inovatoare și adaptate nevoilor clienților noștri
  • Cunoașterea structurilor care gestionează Fondurile Europene
  • Experiență în solicitarea și managementul proiectelor și programelor finanțate de către UE, într-un mod personalizat, adaptat clienților noștri.